Hiteligénylés saját autóra

(Szabad felhasználású hitel)

Készpénzre van szüksége? A Merkantil Direkt finanszírozásnak köszönhetően, Ön gyorsan és egyszerűen juthat készpénzhez, amennyiben rendelkezik tehermentes gépjárművel.

Mivel a szerződést közvetlenül a Bankkal köti, így a legkedvezőbb feltételekkel érheti el termékeinket. Néhány kattintással kiszámolhatja, hogy mennyi lesz a törlesztőrészlete! Kalkuláljon most!
Felkészült kollégáinknak köszönhetően Ön gyorsan és zökkenőmentesen intézheti hitelét, mivel szerződését az Ön által megjelölt helyen írhatja alá.
A kialakított ügymenetünknek köszönhetően Ön költségtakarékosan intézheti hitel felvételét, mivel a Bank nem számol fel semmilyen költséget a szerződéskötéssel kapcsolatban.

A finanszírozás feltételei

Megfinanszírozható járművek:
Személygépkocsi, 3,5 tonnáig kishaszongépjármű, motorkerékpár.
A Gépjárműnek eleget kell tennie az alábbi követelményeknek:

 • A gépjármű kora a finanszírozási szerződés megkötésekor legfeljebb 16 év, a kishaszongépjárműé 14 év lehet;
 • A futamidő végén a gépjármű kora nem lépheti túl a 18, kishaszongépjárművek esetén pedig a 15 évet.

Ki lehet az ügyfelünk?

 • 18. életévét betöltött, cselekvőképes, devizabelföldi természetes személy.
 • Magyarországon bejegyzett jogi személyek, jogi személyiséggel nem rendelkező szervezetek, vállalkozások.

Kik milyen finanszírozási konstrukciót választhatnak?

 • Természetes személyek: kölcsön (hitel) és zárt- és nyíltvégű pénzügyi lízing;
 • Jogi személy, jogi személyiséggel nem rendelkező szervezetek (nem természetes személyek): zárt- és nyíltvégű pénzügyi lízing.

Finanszírozási konstrukciók jellemzői

 • Kölcsön (hitel) konstrukció esetében az ügyfél marad a finanszírozott gépjármű tulajdonosa, a felvett kölcsönt pedig a szerződés szerinti ütemezéssel fizeti meg.
 • A pénzügyi lízing abban tér el a kölcsöntől, hogy itt a futamidő végéig a lízingbeadó tulajdonába kerül a finanszírozott eszköz és a szerződés lejártakor száll vissza a tulajdonjog ügyfelünkre.

Biztosítási feltételek:

 • Normál (casco köteles) konstrukció: a finanszírozó a futamidő végéig a gépjárműre teljeskörű, a finanszírozás lejáratáig érvényes casco biztosítás megkötését írja elő (a biztosítás kedvezményezettje a Merkantil Bank).
 • Casco-mentes konstrukció: kamatfelár mellett nem szükséges casco biztosítást kötni a finanszírozott gépjárműre. Ilyen - a cascokötelesnél drágább - konstrukció választásakor mérlegelni kell, hogy az ügyfélnek káresemény bekövetkezése esetén helyt kell állnia a finanszírozó felé szerződés szerinti tartozásának erejéig.
 • Integrált casco biztosítású konstrukció: a Merkantil Bank és a Groupama Garancia Biztosító egy közösen kifejlesztett termékkel nyújt komplex szolgáltatást: finanszírozás cascobiztosítással. Előnye, hogy a törlesztőrészletbe be van építve a biztosítás díja, illetve a törlesztő részlettel együtt kerül megfizetésre.

Milyen futamidővel vehető igénybe a finanszírozás?

 • A futamidő természetes személyek esetén a finanszírozás folyósításától számított 12-től akár 84 hónapig terjedhet (forintban fix törlesztőrészlet konstrukciónál 80 hónap), míg
 • jogi személy, jogi személyiséggel nem rendelkező szervezetek (nem természetes személyek) esetén a maximális futamidő 96 hónap (forintban fix törlesztőrészletű konstrukciónál 84 hónap) is lehet.

Milyen összeg vehető fel egy gépjárműre szabadfelhasználásra?

 • Gépjárműve EUROTAX értékének akár 80%-át megfinanszírozzuk.

Az ügyintézés menete

Hiteligénylés
Hívjon fel minket telefonon és küldje el a bírálathoz szükséges dokumentumokat. Mi segítünk kiválasztani Önnek a legmegfelelőbb hitelkonstrukciót.

Ingyenes banki állapotfelmérés
Pozitív ügyfél minősítés után megrendelünk  egy banki műszaki állapotfelmérést amely az Ön részére teljesen díjmentes. Az állapotfelmérő ingyenesen megy házhoz és végzi el a felmérést az ország egész területén!  Az állapotfelmérés kb. fél órát vesz igénybe.

Szerződéskötés
Pozitív  banki műszaki állapotfelmérés után elkészítjük szerződéseit és az Ön által megjelölt helyszínen és időben aláírja

Folyósítás
Az  okmányirodában be kell jegyeztetnie az elidegenítési tilalmat és le kell adnia a törzskönyvet. Miután ez megtörtént, utaljuk Önnek a hitelösszeget a megadott bankszámlaszámára.

 

SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOK

Első dokumentum

Második dokumentum

Harmadik dokumentum

Negyedik dokumentum

Ötödik dokumentum

forgóeszköz hitel

akár 3 nap alatt

Átmeneti pénzhiány a vállalkozásában? Eszköz beszerzésén töri a fejét? Segítünk!

ÉRDEKEL

Áfa visszaigénylés

személyautókra

Igényelje vissza személyautója ÁFA-ját! Tudja meg hogyan!

ÉRDEKEL

Friss hírek

Legyen naprakész!
Értesüljön ajánlatainkról,
iratkozzon fel hírlevelünkre!
Ismerősömnek ajánlom!
Leiratkozom!